Betonlook

Wanneer er vroeger een traprenovatie werd uitgevoerd had die renovatie steevast betrekking op het vervangen van de trapbekleding door (nieuw) tapijt. Tegenwoordig wordt er echter steeds vaker voor gekozen om geen gebruik meer te maken van tapijt, maar bijvoorbeeld van een heuse betonlook. Deze look werd vroeger in het bijzonder toegeschreven aan de industrie, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Een betonlook trap komt dan ook prima tot haar recht in een eigentijds en strak interieur. Bent u eveneens op zoek naar een mogelijkheid om uw bestaande trap van een compleet nieuwe en vooral eigentijdse look & feel te voorzien? In dat geval is de keuze voor betonlook absoluut bijzonder interessant.

Kenmerken van een betonlook trap

Indien u er voor kiest om een betonlook traprenovatie uit te voeren kunt u daarbij rekenen op verschillende interessante kenmerken. We zetten de belangrijkste van deze kenmerken graag even voor u op een rijtje:

  • Een betonlook trap is zeer sterk en bijgevolg enorm duurzaam
  • U beschikt over een strak en eigentijds design wat zorgt voor een moderne uitstraling
  • Eenvoudig te onderhouden door het ontbreken van naden en voegen

Bovenstaande zorgt er voor dat een betonlook trap er dus niet alleen erg goed uitziet, daarnaast is ze ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk waardoor u er op vlak van onderhoud niet al teveel tijd in dient te investeren.

Langer dan één dag werk

Bij het uitvoeren van bepaalde traprenovaties kan een trap binnen de termijn van amper één werkdag worden afgewerkt. Dat zit een beetje anders wanneer het aankomt op het realiseren van een betonlook. In dat geval moet het cement namelijk eerst drogen vooraleer de afwerking plaats kan vinden. Dit zorgt er voor dat de afwerking iets langer op zich zal laten wachten waardoor u ook voor een iets langere periode rekening dient te houden met de nodige overlast. Kunt u hier mee leven en wilt u graag kunnen genieten van een echt strakke en moderne trap? In dat geval is kiezen voor een betonlook ongetwijfeld een interessante keuze!