Spiltrap

De spiltrap of draaitrap is vandaag de dag populairder dan ooit. Steeds meer mensen die op zoek zijn naar een moderne en ruimtebesparende trap kiezen er voor om gebruik te maken van een dergelijke constructie. De spiltrap is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze eigenlijk probleemloos kan worden toegepast in elk interieur. Bent u eveneens op zoek naar een mooie, kwalitatieve en veilige trap die perfect kan worden geïntegreerd in uw woning? In dat geval is de mogelijkheden bekijken die zijn verbonden aan de spiltrap voor u ongetwijfeld een interessante keuze.

De aspecten van een spiltrap

Dat steeds meer mensen er voor kiezen om gebruik te maken van een spiltrap heeft alles te maken met het feit dat er enkele niet onaanzienlijke voordelen aan verbonden zijn. Indien u er voor kiest om een spiltrap te integreren in uw woning kunt u dan ook rekenen op:

  • Een ruimtebesparende oplossing, de trap draait namelijk in een cirkel omhoog waardoor ze aanzienlijk minder plaats inneemt ten opzichte van een gewone, rechte trap.
  • Omdat de trap niet recht omhoog gaat is ze minder stijl en daardoor veel veiliger.
  • De spiltrap is een trap die beschikt over een unieke, veelzijdige vormgeving die eigenlijk overal tot haar recht komt.
  • In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de spiltrap een voordelige trap die ook relatief eenvoudig zelf kan worden gebouwd.

Kostprijs van een spiltrap

Denkt u er ook aan om een spiltrap of draaitrap in uw woning te integreren? Is uw oude trap aan vervanging toe en bent u op zoek naar een interessant en betaalbaar alternatief? In dat geval is kiezen voor een draaitrap ongetwijfeld een interessante keuze. Dit type trap kan reeds worden aangekocht voor een bedrag vanaf slechts 500 euro als doe-het-zelf pakket. Hierdoor beschikt u op korte termijn en op zeer voordelige wijze over een mooie en comfortabele trap die een meerwaarde zal betekenen voor uw woning. Heeft u het toch meer begrepen op een draaitrap op maat? In dat geval dient rekening te worden gehouden met een kostenplaatje van minimaal 1200 euro. Het is de centrale as die vaak de grootste kost met zich meebrengt.